Hva er TWS og hvordan det fungerer? Leave a comment

TWS:

Abbreviation for True Wireless Stereo, the implementation of this technology is based on the development of chip technology.

Teknisk betyr det at mobiltelefonen er koblet til hovedhøyttaleren gjennom tilkoblingen til hovedhøyttaleren via trådløs Bluetooth-tilkobling fra høyttaleren, og innser den trådløse separasjonen av ekte Bluetooth venstre og høyre lydkanaler. Når det ikke kobles til fra høyttaleren, går hovedhøyttaleren tilbake til den monofoniske lydkvaliteten. Teknologien til TWS er ​​brukt på feltet Bluetooth-øretelefon, som har gyktet et nytt produkt: TWS Bluetooth-øretelefon.

Siden den gang har Bluetooth-hodetelefoner blitt allestedsnærværende, ettersom stadig flere Android-brukere også har begynt å bruke dem. Men denne eksplosjonen av teknologi kan lett bli forvirrende. Plutselig er vi forventet å lære en rekke nye begrep. Og fordi produsenter er produsenter, lister de ofte disse funksjonene som en serie akronymer. Du har kanskje sett noen ørepropper som er annonsert som TWS, forkortelse for “ekte trådløs stereo”. Hva betyr dette? Vi er her for å gi deg en fullstendig forklaring. Men først en liten historietime.

Hvordan stereo-ørepropper pleide å fungere:

TWS-teknologi, den er koblet til hovedtelefonen via smarttelefon eller andre enheter, og deretter koblet hovedtelefonen til slavehøyttaleren via en trådløs Bluetooth-tilkobling, for å oppnå ekte trådløs Bluetooth for venstre og høyre kanaler skilt fra Bluetooth-hodetelefoner. Programmet er basert på CSR Bluetooth4.0 med modulutvikling i dual-mode. Når hodetelefonene ikke er koblet til hodetelefonene, stereo-bakre monomerer. Det er ingen forsinkelse, og god lydkvalitet. Den er designet for å gi kundene stabile ytelsesegenskaper for high-end Bluetooth-høyttalerprogrammer. Den trenger 2 stk Bluetooth-moduler med TWS-funksjon for å realisere det som nedenfor.

For TWS-hodetelefoner er det ved siden av ikke ledningsforbindelse, og venstre og høyre øretelefon er uavhengige individer. Når to separate hodetelefoner i nærheten av hverandre, kan de mates automatisk og skifte til dobbeltkanals stereo, noe som kan gi deg lyd av høy kvalitet. På den annen side trenger ekte trådløse hodetelefoner ikke en linje å lade, normalt kan de direkte lade på den innebygde litiumbatterikassen med høy kapasitet. Du ville ikke bekymre deg for signalproblemet når du bruker TWS-hodetelefoner, fordi det er et signalområde på 10 meter. Uansett hva du gjør, kan du bare legge igjen telefonen og gå, noe som også betyr at du kan dele musikk med andre.

Her er noen TWS ørepropper:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SHOPPING CART

close