Spesielle julegaver for 2020 Leave a comment

En julegave eller julegave er en gave gitt til feiring av julen. Julegaver byttes ofte ut på selve juledagen, 25. desember, eller på den siste dagen i den tolv dager lange juletiden, tolvte natt (5. januar). Praksisen med å gi gaver i løpet av julen, i følge kristen tradisjon, er symbolsk for presentasjonen av de tre vise mennene til Jesusbarnet.

Ferien er en tid for å omfavne tradisjon. Uansett hva det betyr for familien og vennene dine, her er noen tips for å feire en virkelig tradisjonell jul.

Server hjemmelaget mat

En gjennomtenkt måte å gjøre middagsbordet ditt mer tradisjonelt på er å servere noen hjemmelaget mat. Hvis du har gjort litt hermetisering eller frysing i år, laget hjemmelaget syltetøy eller gelé eller dyrket forskjellige typer grønnsaker, er det nå på tide å servere dem på Thanksgiving eller julemiddag. Eller hvis du har jaktet og kan gi kjøtt til bordet, er dette en god tid å nyte det sammen med venner og familie.

Hjelp de som trenger det

En høytidstradisjon er å gi litt tid til å gjøre noe spesielt for noen som trenger litt ekstra hjelp. Finn en eldre person i nabolaget ditt og spør dem hva de trenger. Kanskje du kan kjøre dem til butikken, eller handle for dem. Spør venner og familie om de kjenner noen som kan bruke noen form for hjelp. Doner mat til din lokale matbank. Ta deg tid til å bry deg om noen du ikke kjenner, og gi deg tid til å hjelpe dem. Hvis du kan gjøre noen andre litt lykkeligere, vil du gjøre ferien bedre.

Unngå The Rush

I stedet for å løpe rundt og møte alle de overfylte butikkene og shopperne i siste øyeblikk, kan du starte planleggingen tidlig. Ikke vent til to dager før jul for å få det du trenger. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe gaver på nettet, vil du mer sannsynlig lene deg tilbake og nyte festlighetene når den tid kommer. Du vil også være mer avslappet rundt venner og familie hvis du er bedre forberedt på familiesammenkomst.

Gå på naturvandringer

Selv når været er kaldt, prøv å gå utenfor så mye du kan. Ta en spasertur gjennom parken for å mate fuglene. Ta hunden din ut en tur rundt i nabolaget. Kjør et sted hvor du kan se solnedgangen. Finn et stille sted hvor du kan tilbringe tid. Tenk på å ta hele familien med på en hayride eller en kanetur. Gå ut av truger og gå på eventyr i de snødekte skogen. Prøv isfiske eller fuglejakt. Hvis du er en utendørs person, kan du kanskje lære å skyte og gå på jakt, eller gå med noen som er erfaren.

Få kontakt med familien

Hvilken bedre måte å gjøre ferien tradisjonell enn å samle hele familien sammen. Se hvor mange slektninger du kan invitere hjem til deg. Prøv å få kontakt med familiemedlemmer du ikke har sett på mange år. Du må sannsynligvis begynne tidlig med å lage planer. Du kan få alle til å komme hjem til deg, eller du kan ta en tur i år for å besøke fjerne slektninger. Den beste tradisjonen med jul er å dele den med familiemedlemmer.

Gjør julen spesiell

Hvis du leter etter måter å gjøre julen spesiell i år, har vi noen anbefalinger og tilbud til deg i år. Vennligst sjekk nedenfor samlingen for deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SHOPPING CART

close