Topp smartklokker og fakta Leave a comment

En smartklokke er en bærbar databehandlingsenhet som ligner på et armbåndsur eller annen tidsholdbar enhet.

Bidragsyter (e): Alyssa Wood En smartklokke er en bærbar databehandlingsenhet som ligner på et armbåndsur eller annen tidsholdbar enhet. I tillegg til å fortelle tid, er mange smartklokker Bluetooth-kompatible. Klokken blir faktisk en trådløs Bluetooth-adapter som kan utvide brukerens smarttelefons funksjoner til klokken. I et slikt tilfelle kan brukeren bruke klokkens grensesnitt til å starte og svare på telefonsamtaler fra mobiltelefonen, lese e-post og tekstmeldinger, få en værmelding, lytte til musikk, diktere e-post eller tekstmeldinger eller stille en digital assistent et spørsmål .

Andre smartklokker er frittstående enheter og formålsspesifikke, for eksempel å samle inn data om brukerens helse eller tilby GPS-funksjoner. Slike klokker kan ha egne apper som er i stand til å samle inn og spore data om brukerens hjertefrekvens eller gi brukeren gang- eller veibeskrivelser.

Fordeler med Smartwatch

Så, hva kan en smartklokke gjøre for å si en smarttelefon som gjør det til en verdig investering? La oss ta en titt på noen av de viktigste smartklokkeanvendelsene som kan overtale deg til å ta hoppet.

1. De forteller ikke bare tiden

Mange bruker helst en klokke. Formålet er enten funksjonelt (bare å fortelle tiden) eller det er fordi det er fasjonabelt. En god klokke ser flott ut på noens håndledd.

Men smartklokker gir denne trenden ettersom de tilbyr noe litt annerledes. De tilbyr alle disse grunnleggende klokkefunksjonene, men de gjør også ting som smarttelefoner ikke kan. Vi forklarer nøyaktig hva disse tingene er i løpet av denne artikkelen.

2. Finne en telefon, nøkkel eller enhet

Som du vet, er det en ekstremt frustrerende opplevelse å miste en telefon eller nøkler. Det ser alltid ut til å skje før en viktig anledning som vi bare ikke kan komme for sent!

Heldigvis kan en smartklokke gjøre denne ulempen en saga blott.

De fleste av dem har en “Finn telefon” -funksjon. Du kan koble telefonen eller hvilken som helst enhet med den, og du kan ringe den gjennom klokken din når du vil.

3. God fitness tracker

Mange smartklokker har treningssporing som en kjernefunksjon. Det vil hjelpe deg å følge med på treningsmålene dine. Så hvis du noen gang tenker på å ta en treningsmåler eller en skritteller, kan du erstatte den med en god smart klokke.

Hva kan en smartklokke gjøre? Det kan telle trinn, avstand, kalorier, hjertefrekvens, puls, søvn, og noen går til og med utover dette for å beregne andre viktige beregninger du måtte trenge.

4. Svar på meldinger og motta anrop umiddelbart

Hvis du har en smart klokke på håndleddet, trenger du ikke lenger ta telefonen ut av lommen. Du kan motta anrop eller svare på meldinger mens du er på farten. Dette er spesielt nyttig hvis du trener eller i et scenario der det er for vanskelig å bære en telefon.

5. Se varsler om sosiale medier

Hvem vil ikke se Facebook, Twitter, WhatsApp, SnapChat eller andre sosiale varsler på håndleddet? Noen klokker viser rett og slett meldingene dine og aktivitetene på sosiale medier, men andre lar deg også kommunisere med applikasjonen.

6. Du er til og med koblet til mens du gjør aktiviteter

Når du løper, sykler, svømmer eller noen annen form for trening, vil du kanskje se på meldingene, samtalene eller varslene dine. Noen ganger er det ikke mulig for deg å ha en telefon med deg i disse aktivitetene, og det er bare vanskelig og irriterende når du gjør det uansett. Her er hvor en smartklokke blir veldig nyttig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SHOPPING CART

close