Om oss

Teknologi i dag endrer milliarder av liv. Så grunnleggerne av Joom Norge tenkte også å bruke den for å forbedre online shoppingopplevelsen for folk i Norge. Vi leverer produkter av høy kvalitet til kunder over hele Norge. Alle de viktigste og kjente merkevarene er tilgjengelige på siden vår. Du nevner det, vi har det.
Vi tror at det å få et produkt til en fornuftig pris er like viktig som kvaliteten. Hvis du tenker hvorfor du bør kjøpe fra Joom Norge når det er mange tilgjengelige alternativer, svarer nedenstående spørsmål.

Oppdraget til Joom Norge styres av fire prinsipper:

customer

Kundetilfredshet

discount

Fornuftig pris

crown

Utmerket kvalitet

clocks

Rask leveranse

Vår store bekymring er kundetilfredshet. Joom Norge tar akkurat denne saken veldig alvorlig. Vi er også raske til å handle for å forbedre våre kunders opplevelse.
Vi har utarbeidet retningslinjene våre slik at du som kunde alltid får verdien for pengene. Vår refusjonspolicy og tilbakemeldingsmekanisme sikrer størst mulig kundetilfredshet.
Vi er også stolte av å hevde at vi kan levere bestillinger i løpet av 4-5 virkedager i hele Norge.
Så hvis du planlegger å kjøpe produkter av førsteklasses kvalitet til en rimelig pris med de oppgitte fordelene, bare logg deg på nettstedet vårt joom.no for å oppdage et fantastisk utvalg av produkter.
Vi er sikre på at du vil oppdage at du kjøper produkter mer enn det du hadde i tankene. Det brukervennlige grensesnittet sammen med det enkle å sjekke ut, vil gjøre din online handleopplevelse ganske enkelt uforglemmelig.

SHOPPING CART

close