Personvern

Vi takker for at du viser tillit til oss og forsikrer deg om at din personlige informasjon er trygg hos oss. For detaljert informasjon om din personvern, vennligst les denne personvernregelen.
Denne personvernerklæringen forklarer de komplette detaljene om flyten av din private informasjon fra å samle inn dataene dine og bruke dem (på en privilegert måte) til de tiltakene vi gjør for å ivareta personvernet ditt. Ved å besøke nettstedet godtar du fremgangsmåten beskrevet i denne policyen.
Vi erklærer herved at du vil bli bedt om å sende inn informasjon som bare er relevant for å utvikle et leverandør-klient forhold. Denne informasjonen vil bli beholdt av oss enten så lenge loven krever eller til den gjeldende årsaken den ble mottatt for.
Enhver anonym bruker kan bla gjennom dette nettstedet uten å bekymre seg for å sende inn sin private informasjon. Din informasjon lagres hos oss bare når du oppgir den eksplisitt ved å registrere deg og deretter logge inn med brukernavnet og passordet ditt. Nettstedet identifiserer ingen tilfeldige brukere på noen måte. Følgende er noen av måtene dine personopplysninger behandles på:

Informasjon lagret

Vi ber om veldig grunnleggende informasjon om brukerne som navn, fødselsdato, e-postadresse, postadresse, kjønn, mobilnummer, betaling og bankkontodetaljer. Dette er informasjon som trengs for å samle komplette kjøp og transaksjoner som er gjort gjennom vår hjemmeside og tjene deg bedre med personlige forslag basert på historien til kjøpene dine.
Du kan se dine forrige ordredetaljer, gjeldende ordre og hvor de kjøpte produktene befinner seg etter at du er logget inn på nettstedet. Denne bestemmelsen er utelukkende for brukerens bekvemmelighet, men vi kan bruke denne informasjonen til revisjon av nedlastede data eller for å undersøke brukernes demografi. Vi kan oppdatere deg angående nye eller reviderte produkter eller tjenester vi har en tendens til å tilby via e-post, bare hvis du samsvarer med å motta slik kommunikasjon. Dine respektive bestillingsdetaljer vil bli lagret hos oss, men utilgjengelige av oss av sikkerhetsmessige årsaker.
På den annen side blir du bedt om å gi nøyaktig og oppdatert informasjon for å sikre perfekt harmoni. Vi ber deg om ikke å dele konfidensiell informasjon som passord eller bankinformasjon med noen tredjepart, og at vi ikke vil være ansvarlig for noe misbruk med mindre vår uaktsomhet er bevist. Noen andre grunner til at vi kan bruke din private informasjon, er som følger:

  • Undersøkelser og markedsundersøkelser – Dette inkluderer bare statistiske avlesninger, og detaljene dine vil være anonyme. Du kan velge bort dette når som helst.
  • Konkurranser – Vi kan kontakte deg for eventuelle pågående konkurranser eller annonsere tilbudene våre.
  • Tredjepart – Noen ganger må vi videresende informasjonen din til tredjepart, for kurertjenester for å levere produkter, samle inn betalinger og analysere data for kundeserviceassistanse. Ved salg av virksomheten i fremtiden, kan det hende vi overfører databasene våre som inneholder dataene dine, men vi forsikrer deg om at vi ikke vil selge eller offentliggjøre informasjonen din uten ditt samtykke. Dine data vil ikke bli eksponert med mindre de enten anses som nødvendige i henhold til denne personvernpolitikken, eller vi er bundet av lov. Nettstedet vårt kan inneholde annonser fra andre nettsteder, men vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlige for personvernproblemer eller innhold på disse nettstedene eller tredjepart som vi videresender dine data i samsvar med personvernreglene våre.

Nettleser informasjonskapsler

Informasjonskapsler er tekstfiler som husker og lagrer adresser på nettstedet du besøkte, og unngår å bry deg om å oppgi e-postadressen din på nytt hver gang du prøver å gå tilbake til den. Dette er bare nettleserens innstillinger og kan deaktiveres etter ønske, men det vil sikkert begrense riktig bruk av nettstedet. Vi prøver ikke å få tilgang til privat eller personlig informasjon gjennom informasjonskapsler, og det er bare involvert for å gi deg et praktisk miljø. Dessuten er informasjonskapsler helt uten virus.

Sikkerhet

Vi har avanserte teknologier installert på serversiden for å sikre fullstendig sikkerhet og sikkerhet for din personlige informasjon. Vi sørger for at det ikke er noen uautorisert eller ulovlig tilgang til dataene dine, og vi kan ha en brannmur installert for å oppnå fullstendig beskyttelse. Du kan bli bedt om å bekrefte identiteten din av og til for å unngå smutthull i sikkerheten.

Dine friheter

Når som helst er du helt ansvarlig for å be om tilgang til personopplysninger som behandles av oss. Du kan be oss om å slutte å bruke informasjonen din til noen av de ovennevnte prosesser til enhver tid.

SHOPPING CART

close